ΦΩΤΟ από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Γέρακα – Ποιος ήταν ο 59χρονος που βρέθηκε νεκρός

Τέσσερις σφαίρες, στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη, φέρει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του στον Γέρακα.Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, πρόκειται για έναν 59χρονο, πατέρα του 22χρονου που έχει συλληφθεί απο την Αστυνομία για την δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή των ΤΕΙ, Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πέρσι τον Μάιο στην Πεντέλη.

Απο τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει οτι ο 59χρονος είχε σταθμεύσει στο σημείο το αυτοκίνητο του και πέρασε απέναντι την λεωφόρο Μαραθώνος, όπου ψώνισε σε κρεοπωλείο και επέστρεψε.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα neologosattikis.gr , το θύμα έθεσε σε λειτουργία το αυτοκίνητο του και δευτερόλεπτα πριν πάρει το δρόμο επιστροφής προς το σπίτι του, άγνωστος άνδρας άνοιξε την πόρτα από την πλευρά του οδηγού και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Ο δράστης, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, αποχώρησε από το σημείο του εγκλήματος πεζός, προφανώς κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο του που μάλλον είχε σταθμεύσει κάπου κοντά.

0 59χρονος παρέμεινε περίπου δύο ώρες εντός του αυτοκινήτου νεκρός, με τη μηχανή σε λειτουργία χωρίς να αντιληφθεί κανείς τίποτα.

Πηγή φωτό :

neologosattikis.gr, pallinipress.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ