Τραγική κατάληξη για τον Αγρινιώτη που βρέθηκε στην Ολλανδία – Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς για την τύχη του 35χρονου Αγρινιώτη Ευάγγελου Πρώιμου που εξαφανίστηκε στις αρχές Μαρτίου, ευρισκόμενος τότε στην Ολλανδία, όπου είχε μεταβεί για εργασιακούς λόγους. Ο 35χρονος ήταν επί δύο μήνες αγνοούμενος και βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση των συγγενών , της Iντερπόλ και της Πρεσβείας για τον εντοπισμό του.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας πριν περίπου ένα μήνα , στις αρχές Ιουνίου, όταν έγινε γνωστό το δράμα της οικογένειας Πρώιμου καθώς οι ολλανδικές αρχές κάλεσαν οικείους του στο Άμστερνταμ για να γίνει διαδικασία ταυτοποίησης με τη σορό νεαρού -αγνώστων μέχρι τότε στοιχείων- για την οποία υπήρχαν ενδείξεις πως ανήκε στον αγνοούμενο Αγρινιώτη.

Δυστυχώς οι ελπίδες των οικείων του έσβησαν προ τριών ημερών όταν έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία ταυτοποιήθηκε η σορός και επρόκειτο για τον 35χρονο Βαγγέλη. Πλέον η σορός θα μεταφερθεί στην Ελλάδα αύριο με πτήση από Ολλανδία . Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ενδεχομένως το Σάββατο, αλλά δεν είναι ακόμη οριστικό.

Ωστόσο παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για την αίτια θανάτου του, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή κατέδειξε πως προκλήθηκε από πτώση. Τα αίτια της πτώσης ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει και αποτελούν αντικείμενο της αστυνομικής έρευνας.

Πηγή:agrinionews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ