Αναστέλλει τις κινητοποιήσεις της η ΠΟΠ – ΟΤΑ

Την αναστολή των κινητοποιήσεων στους δήμους όλης της χώρας αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ).

Το προεδρείο της ΠΟΠ – ΟΤΑ έλαβε την παραπάνω απόφαση κατόπιν των δεσμεύσεων του υπουργείου Εσωτερικών για την προκήρυξη διαγωνισμού για μόνιμες θέσεις εργασίας, αλλά και για την κατάθεση ρύθμισης, η οποία θα αφορά τη συνέχιση της εργασίας των συμβασιούχων έως την έκδοση των προσωρινών πινάκων του ΑΣΕΠ, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της.

Στην απόφαση της ΠΟΠ-ΟΤΑ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις μεγάλες πόλεις, με τον μεγάλο όγκο απορριμμάτων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, η ΠΟΠ-ΟΤΑ διασφάλισε τη συνέχεια της εργασίας των συμβασιούχων αλλά και τις μόνιμες θέσεις προσωπικού, στις οποίες το εργατοτεχνικό προσωπικό που εργάζεται σήμερα, θα απολαμβάνει αυξημένη μοριοδότηση.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα, συνεδριάζει και το εκτελεστικό όργανο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία εξετάζει την πρόταση του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη.

Διαβάστε εδώ το δελτίο Τύπου της ΠΟΠ – ΟΤΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ