H οικογένεια του Γουίλ Σμιθ μάζεψε σκουπίδια από παραλίες στους Αντίπαξους – ΦΩΤΟ

Για διακοπές στους Αντίπαξους βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ με την οικογένειά του. Όπως έγραψε μάλιστα η κόρη του ηθοποιού στον λογαριασμό της στο Instagram, βλέποντας τις παραλίες γεμάτες με σκουπίδια αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η Γουίλοου Σμιθ μαζί με τη μητέρα της και άλλους 4 ανθρώπους καθάρισαν συνολικά 3 παραλίες, μαζεύοντας 22 μεγάλες σακούλες με σκουπίδια.

Διαβάστε το μήνυμα που έγραψε στο Instagram:

“Όντας μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια. Είδα γλάρους που είχαν πνιγεί από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με την μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθεις ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνεις το καλύτερο δυνατό, όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, σταδιακά θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής”.

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ