Ιερέας αποθεώθηκε για το εκπληκτικό χορευτικό του – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ιερέας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμότειχου «έκλεψε» την παράσταση με το εντυπωσιακό χορευτικό του σόλο στην ετήσια γιορτή του Μουσικοχορευτικού και Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Ορφεύς» Διδυμότειχου, για τη λήξη της χορευτικής περιόδου 2016 -2017.

Όταν άρχισαν τα τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κρήτης, ο πατήρ Νικόλας Καρπαθάκης σηκώθηκε και άρχισε να χορεύει μαζί με το συγκρότημα και φυσικά αποθεώθηκε από τους παριστάμενους.

Η εκδήλωση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο δίπλα στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου. Με την συνοδεία του Μουσικού Σχήματος «Ακριτικός Ήχος» και των κυρίων Γ. Γλυκοκόκαλου (Κρητική Λύρα) και Λευτέρη Χριστοδουλάκη (Λαούτο), τα τμήματα του Ομίλου παρουσίασαν χορούς από Δυτική και Βόρεια Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Νησιά Αιγαίου και Κρήτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο στρατηγός και διοικητής της XVΙ Μ/Κ ΜΠ Δημήτρης Μπονώρας, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας πατήρ Νικόλαος Καρπαθάκης.

Δείτε το βίντεο από το Evros-news.gr:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ