Που οδηγούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τα απανθρακωμένα πτώματα σε Σκαραμαγκά και Καβούρι

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, όσον αφορά στην υπόθεση με το άτομο που εντοπίστηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, στις 02:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, πρόκειται για αυτοκτονία.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο με το απανθρακωμένο άτομο στη λεωφόρο Σχιστού, ανήκει σε αδελφό αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε μεγάλο αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής. Τα δύο αδέλφια, όμως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχαν επαφές μεταξύ τους, ενώ το θύμα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το θύμα περιέλουσε το αυτοκίνητο με βενζίνη και έβαλε φωτιά.

Σχετικά με το άλλο παρόμοιο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, με άλλο άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για αυτοκτονία.

Το θύμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στο Καβούρι, ήταν κρεοπώλης και διατηρούσε κατάστημα στο Παγκράτι. Είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που τον είχαν ρίξει ψυχολογικά, ενώ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν.

Ήταν παντρεμένος, χωρίς παιδιά, και χθες αποχαιρέτησε τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για πρωτοφανείς συμπτώσεις, αφού έγιναν δύο αυτοκτονίες με τον ίδιο τρόπο, με διαφορά δύο ωρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ