Τι είπε ο Τζήμερος για το επεισόδιο με την Μπαλού – ΒΙΝΤΕΟ

Στο περιστατικό με την Περιφερειακή Σύμβουλο και στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αθήνας, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Δημιουργούμε Μαζί” και πρόεδρος της “Δημιουργίας Ξανά”, Θάνος Τζήμερος ο οποίος βγήκε αρχικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Έγιναν ακριβώς τα αντίθετα. Η κ. Μπαλού σαφώς και λέει ψέματα” είπε ο Θάνος Τζήμερος σχετικά με όσα λέει η Αλεξάνδρα Μπαλού ότι την χτύπησε ο κ. Τζήμερος.

“Να δείτε το βίντεο, για να δείτε ποιος λέει την αλήθεια” συνέχισε ο κ. Τζήμερος.

“Κάθισα στη θέση μου, πέρασαν 20 λεπτά και παρακολουθώ τη συνεδρίαση. Κάποιος από αυτούς θα βγήκε έξω, είδε ότι έλειπαν οι αφίσες και ήρθε ένας του ΚΚΕ στην θέση μου, ο οποίος δεν ήταν περιφερειακός σύμβουλος, με έβριζαν, με έσπρωχναν και με απειλούσαν” επεσήμανε.

“Ο νόμος και πολύ σωστά, θεωρεί η ότι η αφίσα είναι ρύπανση. Δεν πήρα το νόμο στα χέρια μου. Την αφίσα δεν την ξεκολλάει ο αστυνομικός, την ξεκολλάει ο σκουπιδιάρης. Εγώ λοιπόν έκανα τον σκουπιδιάρη. Είναι πολιτική πράξη.” ανέφερε ο κ. Τζήμερος σχετικά με το γεγονός ότι ξεκόλλησε τις αφίσες από τον χώρο.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ