Η Μπαλού για την επεισοδιακή συνεδρίαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο – ΒΙΝΤΕΟ

“Για άλλη μία φορά αυτό το στοιχείο, όταν βλέπει αφίσες που προπαγανδίζουν αγώνες, όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση που υπήρχαν οι αφίσες, τις έσκισε με τον γνωστό φασιστοειδή του τρόπο”, δήλωσε η περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, αναφερόμενη στην ένταση που δημιουργήθηκε χθες με τον πρόεδρο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί» Θάνο Τζήμερο, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία αρχικά μίλησε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η κ. Αλεξάνδρα Μπαλού, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, και λίγο αργότερα στον ΑΝΤ1 δήλωσε: “Φυσικά, ζητήσαμε τον λόγο, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα να υπάρχουν οι αφίσες των εργαζομένων και μας επιτέθηκε. Και σε εμένα και σε ένα άλλο μέλος της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν ο κ.Τζήμερος χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, η ίδια απάντησε: “Φυσικά”.

Όσον αφορά στη θέση του κ. Τζήμερου, ο οποίος υποστηρίζει ότι πρώτα του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο ίδιος αμύνθηκε, η κ. Μπαλού σχολίασε: “Δεν θα ανακατευτώ, ούτε καν με το τι λέει. Επιτρέψτε μου να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου. Δεν με ενδιαφέρει το τι λέει ένας τέτοιος τύπος. Ένας τέτοιος τύπος που σκίζει αφίσες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ