Η Κατερίνα Παναγοπούλου στον Realfm 97,8 για την πρωτοβουλία του Σωματείου Καλλιπάτειρα

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» για την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

“Η Καλλιπάτειρα για 41 χρόνια προωθεί τον αθλητισμό, στηρίζει τους αθλητές, στηρίζει Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές και Παραολυμπιονίκες. Αυτή είναι μία πρωτοβουλία των κεντρικών γραφείων της Καλλιπάτειρας στην Αθήνα σε συνεργασία με τον Oscar de la Renta τη Δευτέρα 8 Μαϊου κάνουμε μία μεγάλη εκδήλωση στο Ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental για να βοηθήσουμε. Σκοπός είναι με τα έσοδα που θα εισπράξουμε να βοηθήσουμε την Εθνικής μας Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη τον Ιούνιο” είπε μεταξύ άλλων η πρέσβειρα της Ελλάδας στο συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

“Οι αθλητές μας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Δυστυχώς μέσα στην κρίση ο αθλητισμός δεν έχει την προτεραιότητα που θα έπρεπε να έχει… Βασικός μας σκοπός είναι η προώθηση του αθλητισμού, του Ολυμπισμού και της Ολυμπιακής παιδείας” πρόσθεσε η κ. Παναγοπούλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ