Αίθριος και σήμερα ο καιρός

Αίθριος, με κατά τόπους νεφώσεις αναμένεται ο καιρός την Παρασκευή, 5 Μαΐου, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Από 9 έως 27 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 28 στην κεντρική και νότια, από 13 έως 21 στα νησιά του Ιονίου, από 13 έως 27 στα νησιά του Αιγαίου, και από 10 έως 27 στην Κρήτη.

Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από 2 έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Από δυτικές διευθύνσεις θα πνέουν στο νότιο Αιγαίο, 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ θα ενισχυθούν μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αττική, με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέριΟι άνεμοι θα πνέουν από 2 έως 4 μποφόρ Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς.

Αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ