Ο πανικός που επικράτησε τη στιγμή της μαφιόζικης εκτέλεσης – Νέες ΦΩΤΟ

Την ώρα της μαφιόζικης εκτέλεσης, στην είσοδο του δημοτικού σχολείου στα Γλυκά Νερά βρίσκονταν δύο εκπαιδευτικοί και τρεις γονείς, οι οποίοι φρόντιζαν να μπουν οι μαθητές με ασφάλεια στο σχολικό συγκρότημα.Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr από το σημείο της δολοφονίας, τη στιγμή των πυροβολισμών οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς έσπρωχναν τα παιδιά πίσω από έναν τοιχίο για να τα προστατέψουν από τις σφαίρες που έπεφταν από τους δράστες. Στο σχολείο επικράτησε πανικός.Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αφού σταμάτησαν δίπλα στον Βασίλη Γρίβα τον πυροβόλησαν με δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον οκτώ φορές, καθώς στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, αλλά μια από τις σφαίρες που χτύπησε σε ένα κάγκελο, εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε στον ώμο μια μητέρα που είχε πάει και αυτή το παιδί της στο σχολείο.Η γυναίκα διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το επεισόδιο με τον ανιψιό του νεκρού Βασίλη ΓρίβαΣτο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Γλυκά Νερά, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, έφτασε και ο ανιψιός του θύματος, ο οποίος θέλησε να πάει κοντά στο σημείο όπου βρίσκονταν ο νεκρός συγγενής του.Οι αστυνομικοί, που έχουν αποκλείσει την περιοχή, τον εμπόδισαν και τότε ο άνδρας αντέδρασε με φωνές, απαιτώντας να τον αφήσουν να περάσει.

Για λίγα λεπτά επικράτησε ένταση, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε και ο άνδρας απομακρύνθηκε από το σημείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ