Βόλος: Τζιπ με δύο επιβάτες έπεσε στο λιμάνι δίπλα στο επιβατηγό “Πρωτεύς”

Παρολίγον τραγωδία το βράδυ στο λιμάνι του Βόλου, όταν ένα τζιπ στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικίας 40-50 ετών έπεσε στη θάλασσα και βυθίστηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10 το βράδυ, την ώρα που στο λιμάνι είχε καταπλεύσει το επιβατηγό πλοίο «Πρωτεύς» από τις Βόρειες Σποράδες.

Ενώ είχαν αρχίσει να αποβιβάζονται επιβάτες και οχήματα, ξαφνικά στο λιμάνι μπήκε με μεγάλη ταχύτητα ένα τζιπ, ο οδηγός του οποίου όχι απλώς δεν σταμάτησε, αλλά διέσχισε αστραπιαία  το υπερυψωμένο σημείο της προβλήτας όπου πέφτει ο καταπέλτης του πλοίου, και κατέληξε στη θάλασσα, δίπλα από το «Πρωτεύς» και σε απόσταση περίπου 4 μέτρων από την προβλήτα.

Αμέσως βούτηξαν στη θάλασσα ένας αρχικευλευστής του λιμενικού και ένας ναυτικός πράκτορας, οι οποίοι βοήθησαν τους δύο επιβάτες να βγουν από το όχημα που βυθιζόταν, ενώ μέλη του πληρώματος του «Πρωτεύς» πέταξαν σωσίβια στη θάλασσα.

Επί τόπου κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο επιβάτες στο νοσοκομείο, ενώ το λιμενικό διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.Πηγή: skopelos-news.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ