• Αίθριος ο καιρός σήμερα - Πού θα βρέξει

  7:54 πμ, Σαββατο 15 Απρ 2017 7:54 πμ, Σαββατο 15 Απρ 2017

  Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται να είναι ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και την Κρήτη και θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά.

  Στην Αττική γενικά αίθριος περιμένουμε να είναι ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

  Στην Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

  Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

  Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 ως 23 βαθμούς Κελσίου.

  Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί έως 5 Μποφόρ στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

  Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις στην Κρήτη με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

  Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα