Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρθηκε να πληρώσει τις 200.000 για την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου

Για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου και για τη ζωή στη φυλακή μίλησε η Βίκυ Σταμάτη, ενώ αποκάλυψε ότι γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν, ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”» είπε η Βίκυ Σταμάτη μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

«Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος» πρόσθεσε η Σταμάτη.

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως «ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος».

Παράλληλα, η κ. Σταμάτη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τον λάτρεψε, ωστόσο δεν παρέλειψε να του επιρρίψει ευθύνες. «Του το χρέωσα πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες» σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ