Ξεχάσατε να ξεπαγώσετε το κρέας; Με το tip που θα σας δείξουμε σήμερα μπορείτε να το ξεπαγώσετε εύκολα μέσα σε 10-15 λεπτά.Ξεκινήστε ζεσταίνοντας νερό Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι νερό και αφήστε το να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσουν να δημιουργούνται οι πρώτες φυσαλίδες στον πάτο της κατσαρόλας. Κλείστε το μάτι της κουζίνας και βάλτε το κρέας μέσα σε σακουλάκια. Όσο πιο μικρά είναι τα κομμάτια που έχετε να ξεπαγώσετε τόσο πιο γρήγορα θα ξεπαγώσουν. Μην αφήνετε πολύ ώρα το κρέας μέσα στο ζεστό νερό.Για το κοτόπουλο 10 λεπτά είναι αρκετός χρόνος και μέσα σε αυτόν τον χρόνο δεν προλαβαίνουν να αναπτυχθούν βακτήρια. Για άλλα κρέατα αρκούν 12 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε το κρέας ή το κοτόπουλο από το ζεστό νερό, πλύντε το και μαγειρέψτε το κανονικά.Πηγή: spirossoulis.com
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
1 ώρα πριν
Εξώδικο Γεωργιάδη στην Κωνσταντοπούλου – «Με κατηγόρησε ότι έχω καταδικαστεί για παιδεραστία»
6 λεπτά πριν
Δένδιας: Έναρξη διαπραγματεύσεων για την ταχύτερη ανανέωση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας – Γαλλίας
11 λεπτά πριν
ROUK ZOUK: Εορταστικό επεισόδιο με καλεσμένους τους πρωταγωνιστές του «Γιατί ρε πατέρα»
ENIKOS NETWORK
ΕΟΔΥ: Δωρεάν τεστ για HIV, Ηπατίτιδες, Σύφιλη, Χλαμύδια, Γονόρροια