42χρονος αυτοκτόνησε στην Ξάνθη

Κρεμασμένος μέσα σε μια αποθήκη στο Παλιό Εράσμιο βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 42χρονος άνδρας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Κρεμασμένος μέσα σε μια αποθήκη στο Παλιό Εράσμιο της Ξάνθης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 42χρονος άνδρας.

Ο 42χρονος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε με ένα σχοινί μέσα στην αποθήκη. Το πρωί της Δευτέρας τον εντόπισαν συγγενείς του οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ ο αυτόχειρας φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον άνδρα στο απονενοημένο διάβημα και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: thrakitoday.com

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.