Το ξέσπασμα του πατέρα της φοιτήτριας – θύματος του Αφγανού δολοφόνου στη Realnews

Των Ν. Δήμαρα, Δ. Τζιότζιου, Θ. Σωτήρη, Α. Κανδύλη

«Πώς θα πω στο κορίτσι μου ότι αυτό το κάθαρμα που της κατέστρεψε τη ζωή και την πέταξε στον γκρεμό ήταν ελεύθερο και σκότωσε μία άλλη κοπέλα;», ξεσπά οργισμένος στη Realnews.

Είναι ο Παντελής Χάιδος, πατέρας της 23χρονης Σπυριδούλας, που ο Αφγανός Χουσεΐν Καβάρι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Μάιο του 2013 στην Κέρκυρα.

Την είχε ακινητοποιήσει για να τη ληστέψει και την είχε ρίξει στον γκρεμό, από ύψος οκτώ μέτρων, τραυματίζοντάς την σοβαρά. Η οργή και η θλίψη κυρίευσαν την οικογένεια Χάιδου μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο νεαρός Αφγανός, που λίγο έλειψε να δολοφονήσει τη Σπυριδούλα, αποφυλακίστηκε πρόωρα από τις ελληνικές φυλακές και διέφυγε στη Γερμανία, όπου βίασε και σκότωσε τη 19χρονη φοιτήτρια Μαρία Λάντεμπουργκερ, κόρη του Κλέμενς Λάντεμπουργκερ, διακεκριμένου δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το σοκ, μάλιστα, έγινε μεγαλύτερο όταν έμαθαν ότι ο τρόπος δράσης του Αφγανού ήταν ακριβώς ο ίδιος που είχε εφαρμόσει και στην περίπτωση της Ελληνίδας φοιτήτριας στην Κέρκυρα. Το ίδιο πρόσωπο, ο Χ. Καβάρι, βρέθηκε τη νύχτα της 16ης Οκτωβρίου 2016 στον δρόμο της 19χρονης Μαρίας Λάντεμπουργκ κοντά στο Φράιμπουργκ, την ακινητοποίησε ρίχνοντάς την από το ποδήλατό της και τη βίασε, ενώ στη συνέχεια τη σκότωσε και έριξε τη σορό της στα παγωμένα νερά του ποταμού Ντρέισαμ.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Διαβάστε επίσης:

Γερμανικά ΜΜΕ: Ναρκομανής και αλκοολικός ο Αφγανός δολοφόνος – ΒΙΝΤΕΟ

Αθανασίου: Η αποφυλάκιση του Αφγανού έγινε με τον νόμο Παρασκευόπουλου

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ