Βούρκωσε στη βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ομιλία του Γιώργου Φουντουλάκη, προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στην Ειδική εκδήλωση προς απόδοσης τιμής στα μέλη της Ελληνικής Εθνικής Αποστολής που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο κ. Φουντουλάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος, βούρκωσε, και καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. 

Ο κ. Φουντουλάκης μίλησε για απαξίωση των ατόμων με αναπηρία, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ζήτησε στήριξη από την Πολιτεία. Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, είπε ότι έχουν γίνει αδικίες και τόνισε ότι ο νόμος για την περικοπή των επικουρικών συντάξεων ήταν ισοπεδωτικός. 

“Να στηρίξετε και να προστατεύσετε τα άτομα με αναπηρία. Διότι εάν δεν γίνει αυτό πιστεύω ότι αργότερα πολλοί από εσάς θα έχετε τύψεις. Δείξτε μας εμπιστοσύνη, θα είναι καλό και για εμάς και για εσάς. Δεν είχα σκοπό να προκαλέσω τον οίκτο σας. Είμαστε αρκετά υπερήφανοι, αξιοπρεπείς και ζητάμε να έχουμε αυτό που δικαιούμαστε” κατέληξε. 

 

Διαβάστε επίσης

Το παράπονο του χρυσού Παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Το συγκλονιστικό μήνυμα του παραολυμπιονίκη στους 300 της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ