Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου: H κόρη μου έλιωνε – ΒΙΝΤΕΟ

«H Γεωργία έλιωνε. Είχε πάθει υποσιτισμό. Δεν έτρωγε. Είχε αφήσει τον εαυτό της», λέει ο πατέρας της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

«H Γεωργία έλιωνε. Είχε πάθει υποσιτισμό. Δεν έτρωγε. Είχε αφήσει τον εαυτό της», λέει ο πατέρας της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου, μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana live», για τον θάνατο της κόρης του, που έφυγε πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 43 ετών.

«Είχε εδώ και ένα – δυο χρόνια , ένα αλλεργικό άσθμα γι’ αυτό και σταμάτησε και την ηθοποιία» εξομολογείται ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου που όπως υποστηρίζει η κόρη του «έφυγε γιατί δεν ήθελε να γίνει βάρος κανενός».

«Η Γεωργία ήταν ένας άγγελος. Έβγαλε φτερά και έφυγε, πήγε στον δικό της κόσμο», προσθέτει.

Ο Νίκος Αποστόλου, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ηθοποιός έφυγε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο λέει χαρακτηριστικά: «Καλά εμείς δεν θα το ξέραμε; Έχετε ακούσει εσείς μέσα σε ένα μήνα το πολύ δύο να πεθαίνει άνθρωπος από καρκίνο;».

Στη συνέχεια ο πατέρας της άτυχης ηθοποιού αποκάλυψε ότι η 43χρονη λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει ένα σημείωμα στο διαμέρισμά της στο οποίο έγραφε: “Ό,τι κάνετε να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Δεν θέλω να κλάψει, δεν θέλω να λυπηθεί κανένας”.

 

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Δείτε επίσης:

Πολίτης αποδοκίμασε τον Αμβρόσιο μέσα στην εκκλησία

Η Ακρίτα για τα σχόλια εναντίον του Φίλη

Η ηθοποιός για τη διάρρηξη: Πήραν μέχρι και τα παπούτσια των παιδιών – ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.