Ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς ο Ανδρέας Μαρτίνης

Ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, μετά τη σύλληψή του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης, μετά τη σύλληψή του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, μαζί με τη σύζυγό του. Η υπόθεση αφορά -σύμφωνα με την κατηγορία- μίζα περίπου 3,2 εκατομμυρίων μάρκων που φέρεται να εισέπραξε ο πρώην πρόεδρος του “Ερρίκος Ντυνάν”, από γερμανική εταιρεία που προμήθευσε το νοσοκομείο με νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, η οποία κατέβαλε το ποσό της μίζας – σύμφωνα με τις αρχές- για να προτιμηθεί.

Διαβάστε επίσης:

“Καταπέλτης” για τον Μαρτίνη δύο πορίσματα ελέγχων – ΒΙΝΤΕΟ

Πόρισμα “φωτιά” για τον Μαρτίνη αποκαλύπτει το δίκτυο των offshore – ΒΙΝΤΕΟ

Κατηγορητήριο “φωτιά” σε βάρος του Μαρτίνη

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google