Ένοχα και για τον καρκίνο του στομάχου τα αλλαντικά

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημοσίευσε έκθεση στην οποία υπογράμμιζε πως η κατανάλωση επεξεργασμένου κρέατος (αλλαντικών) συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ορθοκολικού καρκίνου.

Η αναστάτωση που προκάλεσαν τα ευρήματα του Π.Ο.Υ ενισχύεται από νέα στοιχεία που ανακοίνωσαν δύο μεγάλες ερευνητικές ομάδες, τα οποία αυτή τη φορά συνδέουν τα αλλαντικά με τον καρκίνο του στομάχου.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ