6 κανόνες για να αποφύγετε το περιττό αλάτι στα τρόφιμα

Το αλάτι υπάρχει σε όλες τις τροφές, είτε στην ανεπεξέργαστη μορφή τους, είτε ως πρόσθετο συντηρητικό και ενισχυτικό της γεύσης τους.

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για υπέρταση και κατά συνέπεια για καρδιαγγειακά νοσήματα και εγκεφαλικά επεισόδια.

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

Δείτε επίσης:

Τι πρέπει να κάνεις αμέσως μετά από μια μεγάλη απογοήτευση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ