Δεν θέλουν διάλογο με τον Τσίπρα οι αγρότες της Κρήτης

Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Οι αγρότες της Κρήτης αποφάσισαν πως δεν πρόκειται να κάνουν κανένα διάλογο με τον Πρωθυπουργό. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη ύστερα από συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών.

Συγκεκριμένα, η πλειοψηφία των αγροτών τάχθηκε υπέρ της κλιμάκωσης του αγώνα κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Τις επόμενες μέρες αναμένεται η απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου για τις περαιτέρω κινήσεις σε τοπικό επίπεδο.

Να σημειωθεί επίσης, πως την ίδια στιγμή οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου συνεχίζουν την κατάληψη στην εφορία στον Άγιο Νικόλαο, ενώ θα διατηρηθεί συμβολικά το μπλόκο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρη. Παράλληλα, οι αγρότες στο μπλόκο στα Πραιτώρια παραμένουν στο πόστο τους, όπως και οι συνάδελφοί τους από τα Χανιά στα Μεγάλα Χωράφια.

Πηγή: ekriti.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Αποφασίζουν για τον αποκλεισμό του αεροδρομίου «Μακεδονία» οι αγρότες

Οι αγρότες από τα Τρίκαλα απειλούν με κλείσιμο της Εγνατίας Οδού

Νέος 6ωρος αποκλεισμός των αγροτών στο μπλόκο Μικροθηβών

Μοιράσου το:

Προσθέστε το enikos.gr στην Google
σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK