Μυρωδικά στο μαγείρεμα: Δείτε πώς ωφελούν την υγεία

Η χρήση μυρωδικών στο μαγείρεμα δεν κάνει μόνο τα φαγητό νοστιμότερο, αλλά ωφελεί και την υγεία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης, μυρωδικά όπως το θυμάρι και ο μαϊντανός, περιέχουν ένα συστατικό το οποίο πυροδοτεί το σχηματισμό εγκεφαλικών κυττάρων και διευκολύνει τη μεταξύ τους σύνδεση.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Δείτε επίσης:

Επαναστατικό τεστ αίματος κάνει πρώιμη διάγνωση για όλες τις μορφές καρκίνου

Ύπνος: Ο καλύτερος σύμμαχος για την υγεία του εγκεφάλου μας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ