Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ για τον Αλβανό συζυγοκτόνο

Περισσότεροι από 50 αστυνομικοί στο νομό Χαλκιδικής, και με τη συνδρομή συναδέλφων τους από όμορους νομούς, συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 33χρονου Αλβανού, που φέρεται ότι το απόγευμα της 6ης Ιανουαρίου, σε σπίτι στην Ορμύλια Χαλκιδικής, σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του, άρπαξε το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά τους και εξαφανίστηκε.

Χθες η αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής και προκειμένου να συγκεντρώσει πληροφορίες με τη συνδρομή των πολιτών, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 33χρονου, ο οποίος αναζητείται ως δράστης της ανθρωποκτονίας.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπήρξε κάποια σημαντική αξιοποιήσιμη πληροφορία από τις κλήσεις των πολιτών.

Εξάλλου, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται ήδη σε επικοινωνία και συνεργασία με τις αλβανικές, για το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δράστης να διέφυγε ή να προσπαθήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Διαβάστε επίσης:

“Έσπασε” στον αέρα ο παππούς του 4χρονου που κρατάει ο Αλβανός συζυγοκτόνος – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ