Άνοιξε η εθνική οδός Καλαμάτας-Σπάρτης

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στη διερχόμενη μέσω του Ταϋγέτου ΕΟ Καλαμάτας-Σπάρτης... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στη διερχόμενη μέσω του Ταϋγέτου ΕΟ Καλαμάτας-Σπάρτης, που διεξαγόταν από το πρωί με δυσκολία και τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που έπληττε από τα μεσάνυχτα τα υψίπεδα του βουνού.

Τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, εκτός από τον εκχιονισμό στον οποίο προέβησαν, έριξαν και αρκετό αλάτι στο υψηλότερο σημείο του αυτοκινητοδρόμου (περιοχή Υδροκρίτη 1.350 μ.).

Ταυτόχρονα αναχώρησαν όλα τα οχήματα που είχαν εγκλωβιστεί εκεί από τις μεσημεριανές ώρες.

Σύμφωνα με το διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Μεσσηνίας, Παναγιώτη Γιαννακέα, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός και κατά τη διάρκεια της αποψινής νύχτας.

Διαβάστε επίσης.

Στα “λευκά” η χώρα – Χιονίζει στα Τρίκαλα 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.