Ο όρος κατανάλωση “σνακ” αναφέρεται στην κατανάλωση μικρών γευμάτων μεταξύ των κύριων γευμάτων της ημέρας.
Επιστήμονες υγείας (γιατροί, διαιτολόγοι και λοιποί) συχνά συστήνουν την υιοθέτηση μικρών και συχνών γευμάτων, δηλαδή την κατανάλωση 3 κύριων γευμάτων (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα) και 2-3 ενδιάμεσων σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο πλαίσιο της υιοθέτησης μιας συνολικά ισορροπημένης δίαιτας.
Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr
Δείτε επίσης: