Δύο μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Λέσβο

Την τελευταία του πνοή στο καταυλισμό του Καρά Τεπέ της Λέσβου άφησε ένας 45χρονος Σύρος μετανάστης. Σύμφωνα με την αστυνομία και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα lesvosnews.gr ο άτυχος αλλοδαπός έχασε τη ζωή του λόγω ενός καρδιολογικού επεισοδίου.

Οι άνδρες του ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο και παραλαμβάνουν τον 45χρονο τον οποίο μετέφεραν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί πιστοποίησαν το θάνατό του ο οποίος οφείλεται πιθανότατα σε καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο άτυχος μετανάστης. Φως στην ακριβή αιτία θανάτου θα ρίξει η νεκροψία–νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί θα δείξει τα πραγματικά αίτια του θανάτου του.

Το lesvosnews.gr  αναφέρει πως είναι το δεύτερο περιστατικό καθώς πριν από λίγες ημέρες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης σε λιπόθυμη κατάσταση ένας ακόμη Σύρος μετανάστης, ο οποίος νοσηλεύτηκε στην εντατική μονάδα και από εκεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε με C-130 σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου δυστυχώς έχασε τη μάχη με τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και ο συγκεκριμένος μετανάστης αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκτόνησε 70χρονος στην Πάτρα

Σύλληψη δυο ατόμων για κατοχή όπλων και εκρηκτικών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ