Τα ζώδια της ημέρας – ΒΙΝΤΕΟ

Από τη Marie-Denise Διαμαντή

Η σελήνη κινείται στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων και συναντά τον Ήλιο για να σχηματίσει στις 5μμ. τη Νέα σελήνη στις 25 μοίρες του ζωδίου.

Για την Τρίτη, συνεπώς, η κίνηση της σελήνης προσφέρει το αίσθημα της ευεξίας κυρίως στους Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους (του γ’ δεκαημέρου).

Ερωτικοί και δημιουργικοί παραμένετε για το μεγαλύτερο μέρος της Τρίτης οι Υδροχόοι (και ο ωροσκόπος στον Υδροχόο). Επικοινωνίες, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις και συνδιαλλαγές αφορούν σήμερα τους Κριούς / Ζυγούς (κι αντίστοιχους ωροσκόπους) και πιο πολύ εσάς του γ’’ δεκαημέρου. 

Με τη νέα σελήνη σήμερα και για τις επόμενες 28 ημέρες:

Μια ένταση είναι ενδεχόμενη ως συναίσθημα / συνέπεια αφορμών που θα δοθούν από τη συγκυρία στις στιγμές των μεταβλητών, Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων που γεννηθήκατε κοντά στις 15/6, 17/9, 17/12, 15/3.

Η ίδια αίσθηση φόρτισης ή και υπερπροσπάθειας αφορά και ορισμένους σταθερούς, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννηθήκατε κοντά στις 30/4, 2/8, 2/11, 30/1. Ξεκαθαρίσματα αναμένονται σε σχέσεις / συνεργασίες, ενώ καινούργια κεφάλαια που ανοίγουν μπορεί να φαντάζουν δύσκολα στη δυναμική / προοπτική τους και να απαιτούν θυσίες ή συμβιβασμούς που σας βάζουν σε διλήμματα και σας φέρνουν στα όριά σας.

Από την άλλη πλευρά, αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ζυγού ή του Υδροχόου ή του Κριού ή του Λέοντα και συγκεκριμένα κοντά στις 18/10, 14/2, 15/4, 17/8, τότε μπορείτε να αναμένετε θετικές εξελίξεις σ’ ένα ζήτημα που σας απασχολεί ή τουλάχιστον θα έχετε την ευκαιρία να αισθανθείτε καλύτερα κατά τις 28 ημέρες που ακολουθούν. 

Ας δούμε όμως τα πλανητικά δεδομένα της Τρίτης 16/6/2015 πιο συγκεκριμένα:

Ερμής: από τους Διδύμους αρχίζει να προωθεί – αλλά με αργούς και δύσκολους ακόμα ρυθμούς-  ζητήματα προς συζήτηση / οργάνωση / διαχείριση / επίλυση σε συνεργασίες / σχέσεις ή στην καθημερινότητα για τους Ζυγούς και τους Υδροχόους της 28/9 και της 25/1, οι οποίοι θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Αφροδίτη: από το Λέοντα ευεργετεί στα οικονομικά ή στα συναισθηματικά ζητήματα κυρίως τους Κριούς της 30/3 και τους Τοξότες της 1/12. Λέοντες της 1/8 και Υδροχόοι της 29/1 λαμβάνετε εύνοια λιγότερη ή περισσότερη αναλόγως του προσωπικού σας ωροσκοπίου. Για την ομάδα που αναφέρω εδώ, η Αφροδίτη επιφυλάσσει μια ευχάριστη εξέλιξη ή τουλάχιστον προσφέρει την ευκαιρία για καλή παρέα και ανεβασμένη διάθεση είτε για μια ηθική επιβράβευση (δικαίωση) ή για την αίσθηση της προστασίας σε οτιδήποτε δύσκολο.

Άρης: από τους Διδύμους δίνει αποφασιστικότητα και μαχητικότητα που επιφυλάσσουν ευστοχία στην κίνηση για κάποιους Διδύμους της 14-15/6 και κάποιους Παρθένους της 16-17/9 (Δίδυμοι και Παρθένοι αναλόγως του προσωπικού ωροσκοπίου) και σίγουρα  για τους Ζυγούς και για τους Υδροχόους που έχετε γενέθλια στις 17-18/10 και στις 13-14/2.

Ανάλογα με το ζώδιο / ωροσκόπο η νέα σελήνη φέρνει εξελίξεις και καινούργια δεδομένα σ’ έναν τομέα της εμπειρίας καθενός. 

Αν λοιπόν το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σου είναι:

Κριός: αναμένεις εξελίξεις ως προς μια μετακίνηση / μια συμφωνία / το μεταφορικό μέσον / τα αδέλφια ή τα ξαδέλφια / ένα επιμορφωτικό σεμινάριο / μια πρόταση συνεργασίας. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και στα λεκτικά / οδικά ατυχήματα.

Ταύρος: αναμένεις εξελίξεις ως προς τα οικονομικά (έσοδα) / μια νέα πηγή εσόδων. Προσοχή στην οικονομική διαχείριση και στους εκνευρισμούς.

Δίδυμοι: αναμένεις εξελίξεις ως προς το περιβάλλον ή τις προσωπικές σου επιλογές. Πιθανώς σχεδιάζεις κάτι καινούργιο σ’ έναν τομέα (προσωπικά / επαγγελματικά). Προσοχή στα τυχόν άκομψα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Καρκίνος: αναμένεις εξελίξεις ως προς τις επαγγελματικές συμφωνίες που εκκολάπτονται. Χρειάζεσαι υπομονή και ξεκούραση. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στα απρόοπτα που μπορεί να σε εξουθενώσουν.

Λέων: αναμένεις εξελίξεις ως προς μια επαγγελματική πρόταση / μια ευκαιρία προσωπικής ή επαγγελματικο-οικονομικής φύσεως / μια φιλία ή μια συμμαχία. Προσοχή στους εκνευρισμούς με αφορμή ένα ζήτημα εφορίας ή άλλο οικονομικό θέμα και σε τυχόν παρεξηγήσεις ή προβλήματα ή διλήμματα που μπορεί να προκύψουν μ’ ένα φιλικό πρόσωπο ή μ’ ένα συνεργάτη.

Παρθένος: αναμένεις εξελίξεις ως προς την καριέρα ή την οικογένεια. Ενδεχομένως ξεκινάς κάτι καινούργιο. Προσοχή στον τρόπο με τον οποίο ξεκαθαρίζει το υφιστάμενο καθεστώς, στις πιθανές εντάσεις, αλλά και στα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Σίγουρα είναι μια εποχή αγωνιστικότητας.

Ζυγός: αναμένεις εξελίξεις ως προς ένα ταξίδι ή ως προς μια ευκαιρία δουλειάς που σχετίζεται με τις εκδόσεις / με το Εξωτερικό / με πολυεθνικά περιβάλλοντα. Επίσης μπορεί να έχεις νεότερα σχετικά με έναν διαγωνισμό ή με το ευρύ συγγενικό περιβάλλον (μακρινοί συγγενείς ή συγγενείς εξ’ αγχιστείας). Προσοχή σε τυχόν εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα, στα άγχη που φέρνουν ζημιές ή στις επιπόλαιες αντιδράσεις εν θερμώ.

Σκορπιός: αναμένεις εξελίξεις ως προς ένα οικονομικό / κληρονομικό ζήτημα. Επίσης, ξεκαθαρίζει πιθανώς ένα θέμα που σχετίζεται με το κοινό ταμείο (στο γάμο / στο συνεταιρισμό). Προσοχή στους εκνευρισμούς και ειδικά σ’ αυτούς που έχουν αφορμή ένα οικονομικό θέμα.

Τοξότης:  αναμένεις εξελίξεις ως προς μια σημαντική προσωπική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Κάτι καινούργιο εκκολάπτεται. Προσοχή στα «άτσαλα» ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.

Αιγόκερως: αναμένεις εξελίξεις ως προς το περιβάλλον ή τις αρμοδιότητες της καθημερινής εργασίας (δουλειά) ή ως προς ένα ζήτημα φυσικής κατάστασης (δικό σου ή συγγενικού προσώπου). Δείξε κατανόηση, ενσυναίσθηση και υπομονή σε περίπτωση που προκύψει ένα έκτακτο θέμα που χρειάζεται διαχείριση.

Υδροχόος: αναμένεις εξελίξεις ως προς έναν έρωτα ή την δημιουργική /επιχειρηματική / καλλιτεχνική εργασία ή το παιδί (που έχεις ή που περιμένεις). Παράμεινε στωικός/ ή μπροστά σε τυχόν συμβάντα που φέρνουν εκνευρισμό / διλήμματα  και χρειάζονται χρόνο και καλή πρόθεση για να διευθετηθούν.

Ιχθύες: αναμένεις εξελίξεις ως προς την οικογένεια / το σπίτι (ως χώρο) / την επαγγελματική σου έδρα / τις πολύ προσωπικές σου σχέσεις. Κάτι μπορεί να αλλάξει σύντομα σχετικά με τα παραπάνω. Δείξε υπομονή και ωριμότητα μπροστά σε τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ψυχολογικά /συναισθηματικά.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior

Certificate in Astrology (Distinction)

www.denisediamanti.com

 

Δείτε επίσης:

Τα ζώδια του Ιουνίου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ