Το καρδιακό τελικά ήταν… δολοφονία

Αποστομωτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα σχετικά με τον φόνο του Ιωάννη Βάρλα στη Μαγούλα τον Ιούλιο του 2011. Ενώ η υπόθεση έμπαινε στο αρχείο και όσοι ήθελαν  να την «κλείσουν» μιλούσαν για θάνατο που προήλθε από καρδιακό επεισόδιο τα έγγραφα που συνέτασσε η Αστυνομία στις 13 Ιουλίου 2011 ήταν σαφή και απόλυτα αλλά συγχρόνως αναξιοποίητα.

Σε Σήμα από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης προς την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου και προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης αναφέρεται ότι ο θάνατος του Γιάννη Βάρλα προήλθε από την τέλεση Αυτόφωρου Κακουργήματος και συγκεκριμένα 299 / Ανθρωποκτονία με πρόθεση. Στην δικογραφία αναφέρεται ότι «ώρα 22:00 στην Μαγούλα Σπάρτης σε υπαίθριο χώρο (πάρκο) έναντι του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, χτύπησαν με αδιευκρίνιστο μέσο στο κεφάλι τον Βάρλα Ιωάννη του Ευστρατίου και της Νικολέττας, γεν. 30/6/1962… με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του».

Το ερώτημα που τίθεται προς κάθε αρμόδιο Αστυνομικό, Εισαγγελέα και Ιατροδικαστή είναι το εξής:

– Γιατί, με καταγεγραμμένο αυτό το Σήμα της Αστυνομίας, η υπόθεση εξιχνίασης της υπόθεσης πήρε άλλη τροπή με φανερή την πρόθεση να καταγραφεί ως θάνατος από καρδιακό επεισόδιο;

– Ποιοί και γιατί  κράτησαν στο σκοτάδι την συγκεκριμένη υπόθεση και με την κάλυψη ποίων ισχυρών παραγόντων;

– Γιατί υπέβαλαν την οικογένεια του Γιάννη Βάρλα και την μνήμη του σε μια ατελείωτη, τραγική και ψυχοκτόνα διαδικασία;

ΠΗΓΗ: notospress.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρώτες ημέρες του ταξιδιού της μάνας δολοφονήθηκε η μικρή Άννυ- ΒΙΝΤΕΟ

Πέθανε ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο στα… 117

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ