28χρονος έσφαξε εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη

28χρονος έσφαξε εκδιδόμενη στη Θεσσαλονίκη

Μια φρικτή δολοφονία εξιχνιάστηκε από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη με θύμα μια 34χρονη και δράστη έναν 28χρονο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 28χρονος, στις αρχές Ιανουαρίου, επισκέφτηκε το σπίτι της γυναίκας, που εκδιδόταν στο σπίτι της, προκειμένου να συνευρεθούν έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο δράστης συζήτησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα από την 34χρονη κατά τη διάρκεια του οποίου αποφάσισε πως δεν τον ικανοποιεί. Τότε με ένα μαχαίρι που βρήκε έφερε πολλαπλά τραύματα στο λαιμό της εκδιδόμενης με αποτέλεσμα εκείνη να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο 28χρονος μετά την αποτρόπαια πράξη του εγκατάλειψε τον τόπο του εγκλήματος και εξαφανίστηκε, όμως οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο δράστης, λίγες ημέρες μετά την πράξη του, ανέφερε το συμβάν σε 48χρονο γνωστό του, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία. Τη σορό της 34χρονης είχε βρει ο άντρας της μαζί με έναν φίλο του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ