Interpol: Κατασχέθηκε ελληνικό πολυτελές ΙΧ με «κλώνο» στην Ισπανία

 

Του Γιώργου Κ. Ανδρή

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας Ελληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στα Σκόπια καθώς ένας τυπικός τελωνειακός έλεγχος του πολυτελούς οχήματός του στα Σκόπια  οδήγησε στη σύλληψή του και στην κατάσχεση του οχήματός του.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς αυτοκινήτου μιλά αποκλειστικά στο «Enikonomia.gr» και αναλύει πως βρέθηκε εκείνος στη φυλακή και το όχημά του στην Interpol.

Ενας τυπικός έλεγχος

Η ιστορία έλαβε χώρα πριν 20 ημέρες περίπου όταν ο ιδιοκτήτης πολυτελούς αυτοκινήτου κατά την μετάβασή του στην επιχείρηση που διατηρεί στα Σκόπια οι τελωνειακοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν έναν τυπικό έλεγχο στο όχημά του πληκτρολογώντας τον αριθμό πλαισίου στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου.

Αμέσως μόλις πληκτρολόγησε ο τελωνειακός υπάλληλος των Σκοπίων τον αριθμό πλαισίου η οθόνη «κοκκίνισε» καθώς σύμφωνα με την Interpol το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται πως είχε κλαπεί από την Ισπανία το Νοέμβριο του 2011!

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές των Σκοπίων ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς οχήματος οδηγήθηκε στη φυλακή και το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και βέβαια ειδοποιήθηκε η Interpol.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ