Συλλήψεις παράνομων αποκλειστικών στο νοσοκομείο του Ρίου

Συλλήψεις παράνομων αποκλειστικών στο νοσοκομείο του Ρίου

Τρεις γυναίκες, μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές, έπεσαν στην «τσιμπίδα» της ασφάλειας Πατρών, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε  έλεγχο που έγινε στα δωμάτια της Α’ και Β’ Παθολογικής Κλινικής, εντοπίστηκαν οι τρεις γυναίκες να εκτελούν χρέη αποκλειστικών νοσοκόμων, χωρίς, ωστόσο, να διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα ασφάλισης.

Πρόκειται για την τρίτη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιείται στο νοσηλευτικό ίδρυμα,  κατόπιν σχετικού αιτήματος από το διοικητή του νοσοκομείου, Χαράλαμπο Μπονάνο, με στόχο την πάταξη της μαύρης  και ανασφάλιστης εργασίας, «ένα φαινόμενο αντικοινωνικό και επικίνδυνο για τους ίδιους τους ασθενείς», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο patratora.gr, ο κ. Μπονάνος.

«Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, μέχρι να εξαλειφθεί το συγκεκριμένο φαινόμενο. Όποιος αναλαμβάνει να εργάζεται παράνομα σε χώρους του νοσοκομείου, θα πρέπει να γνωρίζει πως θα βρεθεί μπροστά στον Εισαγγελέα», επισήμανε ο κ. Μπονάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ