Ληστεία σε super market-Είχαν όπλο και τσεκούρι

Ληστεία σε super market-Είχαν όπλο και τσεκούρι

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, σε super market στην Ερέτρια.  Οι δύο ένοπλοι ληστές που αναζητούνται για να συλληφθούν, εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Συγκεκριμένα στις 8.15 το πρωί, δύο κρανοφόροι ληστές σταμάτησαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού έξω ακριβώς από το super market και κατέβηκαν από την μηχανή κρατώντας στα χέρια όπλο και τσεκούρι.

Οι δράστες παρά το γεγονός ότι έγιναν αντιληπτοί από τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη ενός καφενείου, όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τους απείλησαν με το όπλο και συνέχισαν την επιχείρηση.

Αφού έσπασαν την τζαμαρία του super market με το τσεκούρι, εισέβαλαν στο χώρο και ήρθαν αντιμέτωποι με δύο υπαλλήλους και τον διευθυντή του καταστήματος.

Υπό την απειλή όπλου και τσεκουριού απείλησαν τον διευθυντή και ζήτησαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, ώσπου κατάλαβαν ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία και εξαφανίστηκαν με την μοτοσυκλέτα.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή τους και πιθανολογείται ότι σχετίζονται με ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε πριν λίγους μήνες σε super marker στην Αμάρυνθο.

 

Πηγή eviazoom.blogspot.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ