Τα ανταλλακτικά ήταν… 25 μετανάστες

Μέσα σε νταλίκα που είχε προορισμό την Ιταλία, στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν 25 μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τα ανταλλακτικά ήταν… 25 μετανάστες

Μέσα σε νταλίκα που είχε προορισμό την Ιταλία, στελέχη του Λιμενικού εντόπισαν 25 μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο φορτηγό που οδηγούσε 35χρονος Τούρκος, διαπιστώθηκε πως μέσα στο φορτίο με τα ανταλλακτικά και τις πρώτες ύλες, βρίσκονταν, τέσσερις Σομαλοί, οκτώ Ιρακινοί και 13 Σύροι, με σκοπό να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση, ενώ κατασχέθηκε η νταλίκα και συνελήφθησαν ο οδηγός της και οι μετανάστες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.