Μετέφερε 345 κιλά κάνναβη

Μετέφερε 345 κιλά κάνναβη,

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και τη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού, οδηγό φορτηγού, προέβησαν χθες το απόγευμα στελέχη του Λιμενικού Σώματος Κορίνθου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου, σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου, εντοπίστηκαν σε φορτηγό, και μέσα σε μία ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, 210 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 345,250 κιλών.

Επίσης, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη της περιοχής Ασπροπύργου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης μικτού βάρους 114 γραμμαρίων, μία μεταλλική υδραυλική πρέσα με δυνατότητα πίεσης είκοσι τόνων, μία ηλεκτρική ζυγαριά ακριβείας με δυνατότητα ζύγισης έως δεκαπέντε κιλά, ένα μηχάνημα εκκένωσης αέρα και θερμικής συγκόλλησης, καθώς και μεγάλος αριθμός πλαστικών συσκευασιών.

Όπως εξακριβώθηκε, οι ποσότητες των ναρκωτικών τοποθετούνταν εντός της ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης στην οροφή του θαλάμου – ψυγείου, η μετασκευή του οποίου γινόταν στην αποθήκη του Ασπροπύργου, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλής μεταφορά και εξαγωγή τους σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κ.Λ.ΠΑΤΡΑΣ ο ιδιοκτήτης του επικαθήμενου οχήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ