Ληστές βασάνισαν γυναίκα με ατμοσίδερο

Ληστές βασάνισαν γυναίκα με ατμοσίδερο

 

Αδίστακτοι ληστές βασάνισαν με καυτό ατμοσίδερο μια γυναίκα στο σπίτι της στο Χαλάνδρι για να την εξαναγκάσουν να τους αποκαλύψει το σημείο όπου υπήρχαν χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με το STAR, οι δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία γνωστού μεγαλογιατρού στο Χαλάνρι, από ανασφάλιστο παράθυρο. Ακινητοποίησαν την σύζυγό του και την οικιακή βοηθό που ήταν στο σπίτι και τις έδεσαν με γραβάτες. Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και χρυσαφικά όμως δεν βρήκαν τίποτα. Έτσι αποφάσισαν να βασανίσουν την σύζυγο του δερματολόγου για να τους πει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Αφού την έκαψαν στην κοιλιά και τα χέρια με ατμοσίδερο, η γυναίκα αναγκάστηκε να τους πει που υπήρχαν χρήματα, τα άρπαξαν και έφυγαν.

Λίγες ημέρες αργότερα οι ληστές πήγαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στην Εκάλη, όμως δέχθηκαν επίθεση από την οικιακή βοηθό που μαχαίρωσε τον ένα από τους δύο δράστες στην κοιλιά. Ο ληστής πήγε στο νοσοκομείο, ενώ η σύζυγός του για να θολώσει τα νερά κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δέχθηκαν επίθεση από ληστές. Με αυτόν τον τρόπο οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην ταυτότητα του ληστή που βασάνισε την άτυχη γυναίκα στο Χαλάνδρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ