Το μήνυμα της Πενέλοπε Κρουζ για την Κεφαλονιά

Το μήνυμα της Πενέλοπε Κρουζ για την Κεφαλονιά

Το πανέμορφο νησί του Ιονίου έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διασημότητες από όλον τον κόσμο, ανάμεσα στους οποίους η Μαντόνα, ο Σον Κόνερι, ο Ρότζερ Μουρ, αλλά και ο Τζορτζ Μπους ο Πρεσβύτερος.

Πολλές ήταν οι κινηματογραφικές παραγωγές που είδαν τα πανέμορφα τοπία της Κεφαλονιάς ως το ιδανικό σκηνικό, για να γυριστούν εκεί σκηνές ή και ολόκληρες ταινίες. Η πιο ξακουστή είναι «Το μαντολίνο του λογαχού Κορέλι», που γυρίστηκε αποκλειστικά στην Κεφαλονιά το καλοκαίρι του 2000, με πρωταγωνιστές τους Πενέλοπε Κρουζ και Νίκολας Κέιτζ και σε σκηνοθεσία Τζον Μάντεν.

Το «Έθνος» επικοινώνησε με τη διάσημη Ισπανίδα ηθοποιό, η οποία αυτήν την εποχή βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, η Πενέλοπε Κρουζ βρήκε το χρόνο να διαβιβάσει τη συμπαράστασή της προς τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του νησιού για τις δυσκολίες που περνούν: «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Κεφαλονιά, αλλά και από τους ευγενικούς και ανοιχτόκαρδους κατοίκους της. Ελπίζω όσοι ταλαιπωρούνται από το σεισμό να καταφέρουν σύντομα να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Τους σκέφτομαι και τους στέλνω τις πιο ζεστές ευχές μου».

Πηγή: Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ