Τελευταίο αντίο στον Γιώργο και τον Μανώλη

Τελευταίο αντίο στον Γιώργο και τον Μανώλη

Σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, κηδεύτηκε στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Παλαιό Ηράκλειο ο Γιώργος Φουντούλης, που δολοφονήθηκε την Παρασκευή στο Ν. Ηράκλειο. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Αγ. Γεώργιο για να αποχαιρετήσει τον νεκρό, ενώ την ώρα που το φέρετρο βγήκε από τον ναό, ο κόσμος φώναζε «αθάνατος», στο δε κοιμητήριο, το πλήθος έψαλλε τον εθνικό ύμνο.

Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη δεν επιθυμούσε να παραβρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα στην κηδεία του παιδιού τους και ζήτησαν, αντί στέφανου, να ενισχυθεί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο οποίο φοιτά η αδερφή του Γιώργου, Ειρήνη. Ακόμη ζήτησε ευγενικά από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που βρέθηκαν εκεί, να μην υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη.

Οι γονείς του θέλησαν να παραβρεθούν οι φίλοι του, όχι ως χρυσαυγίτες, αλλά ως φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους, όπως είπαν σε μήνυμα που ανήρτησαν στο Facebook. Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζήτησε να μην παραβρεθεί κανένας πολιτικός στην κηδεία του παιδιού τους, κλείνοντας με ηχηρό τρόπο την «πόρτα» στη Χρυσή Αυγή.

Διακριτική ήταν η παρουσία της Αστυνομίας.

Η κηδεία του Μανώλη Καπελώνη, πραγματοποιήθηκε στις 11:00, στην περιοχή της Αρτέμιδας. Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για πάντα τον  Μάνο σε κλίμα οδύνης και βουβού πόνου. Η εξόδιος ακολουθία εψάλλει στο Ναό της Υπαπαντής στην Αρτέμιδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ