“Θα κάψω πολλούς αν μιλήσω”

“Θα κάψω πολλούς αν μιλήσω”

Έξω από το γραφείο του ανακριτή, στο οποίο έφτασε μαζί με τον 38χρονο γιο της Κ.Φ. συνοδευόμενη από ένα ζευγάρι αστυνομικών της Ασφάλειας και χωρίς δικηγόρο, η 61χρονη «μάγισσα» Σ.Κ. κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η ίδια υποστηρίζει ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Όμως αυτό δεν την εμποδίζει να απειλεί ανοιχτά -και όχι μόνο- την 34χρονη πολιτικό μηχανικό που την κατηγορεί ότι της έφαγε 112.000 ευρώ σε διάστημα δέκα ετών και άλλα 20.000 ευρώ για εκβιασμό, ενώ της ζητούσαν κι άλλα, πιστεύοντας ότι θα της έλυνε τα μάγια που την έκαναν να χωρίσει από τον αγαπημένο της:

«Αν ανοίξω το στόμα μου θα πω πολλά… Θα πω ονόματα και θα κάψω πολλούς !» λέει στην Espresso. Ρωτάμε αν  -και με ποιον τρόπο- εμπλέκονται κι άλλοι στην υπόθεση, εκτός από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Δεν δίνει, όμως, σαφή απάντηση: «Το νόμισμα δεν έχει μόνο μία όψη…» λέει δείχνοντας τις δύο πλευρές του πακέτου τσιγάρων που κρατάει στα χέρια της και συνεχίζει: «Έχει και δεύτερη. Και θα φανεί…».

Καθηλωμένη καθώς είναι στο αναπηρικό καροτσάκι της, είναι προφανές ότι η 61χρονη κατηγορούμενη δεν έχει τρόπο διαφυγής. Δείχνει να έχει εκνευρισμό (από την αναμονή) έξω από το γραφείο του ανακριτή στο κτίριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Δίπλα της ο γιος της, που φέρεται -σύμφωνα με την καταγγελία- να συμμετείχε σε ερωτικό όργιο με τη μηνύτρια -αλλά και την ίδια τη μητέρα του- παρακολουθεί αμίλητος χωρίς να συμμετέχει. ‘Όταν τον ρωτάμε τι έχει συμβεί, δείχνει την 61χρονη μητέρα του και απαντά κοφτά με σκυμμένο κεφάλι: «Ό,τι σας λέει…».

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ