Ερέτρια: Θρίλερ με τον θάνατο του διοικητή του αστυνομικού τμήματος – Το σημείωμα και τα αναπάντητα ερωτήματα

Μια σειρά ερωτημάτων τίθεται για το τι όπλισε το χέρι του 30χρονου διοικητή του αστυνομικού τμήματος στην Ερέτρια, Π.Μ. και τον οδήγησε στην αυτοκτονία με το υπηρεσιακό του glock, το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 30χρονος αστυνομικός άφησε πίσω του ένα παιδί που ακόμη δεν έχει συμπληρώσει τους τρεις μήνες ζωής και που δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του.

Του Κυριάκου Μαντούβαλου

Έφυγε από την εργασία του στις τρεις το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ σχεδίαζε μεταξύ άλλων τα μέτρα ασφαλείας μιας εκδήλωσης που θα γινόταν στην περιοχή του. Οι συνάδελφοι του μιλούν για έναν ευγενή άνθρωπο που δεν του άρεσαν οι εντάσεις.

Ο enikos.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο Aστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, Γιώργο Κουλιάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτή την πτυχή του χαρακτήρα του: «Ήταν ένα ήσυχο παιδί, ένας καλός οικογενειάρχης, ήταν δυο χρόνια στο αστυνομικό τμήμα της Ερέτριας. Πρόκειται για αυτοχειρία, ήρθε η ιατροδικαστής από την Αθήνα, αναμένεται και η έκθεση της».

Όσον αφορά στους λόγους που μπορεί να οδήγησαν τον 30χρονο αστυνομικό στο απονενοημένο διάβημα ο κ. Κουλιάκης ανέφερε: «Δεν μπορώ να ξέρω τι οδήγησε έναν νέο άνθρωπο να πάρει αυτή την απόφαση.

Γνωρίζω ότι στην υπηρεσία του ήταν δραστήριος, δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του, ένα καλό παιδί, ένας καλός αστυνομικός, ένας καλός οικογενειάρχης. Δεν ξέρω τι τον οδήγησε ως εδώ. Να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους ανθρώπους του».

Ερέτρια

Ένα σημείωμα και ένα μεγάλο γιατί

Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε ο 30χρονος Παναγιώτης νεκρός, υπήρχε ένα σημείωμα στο οποίο είχε γράψει κάποιες «σκόρπιες» σκέψεις του, αλλά όχι και τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν αστυνομικές πηγές είναι ότι ο 30χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο υπηρεσιακό πρόβλημα που να αιτιολογεί μια τέτοια πράξη.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον νεαρό αστυνομικό, αναφέρουν ότι δεν είχε γίνει γνωστό κάποιο πρόβλημα υγείας που να αντιμετώπιζε ο ίδιος ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του, ώστε να τον έχει επιβαρύνει ψυχολογικά.

Αυτό που καθίσταται σαφές από το ρεπορτάζ και προκύπτει και μέσω του σημειώματος, που βρέθηκε, είναι ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία ήταν προσωπικοί.

Οι αξιωματικοί που διερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν από κουβέντες με συναδέλφους και οικείους του, όπως και με τα όσα έγραψε στο σημείωμα, να καταλήξουν στο πώς έφτασε ο 29χρονος αστυνομικός σε αυτή την απόφαση. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η επίσημη έκθεση της ιατροδικαστού κ. Χαράς Σπηλιοπούλου, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Ερέτρια: Ο αστυνομικός ήταν νιόπαντρος και πατέρας ενός βρέφους 2 μηνών

Σύμφωνα με το evima.gr, o 30χρονος αστυνομικός είχε παντρευτεί πριν από περίπου 10 ημέρες και είχε ένα παιδάκι μόλις δύο μηνών. Τραγική φιγούρα οι γονείς του 30χρονου αξιωματικού, οι οποίοι έφτασαν στην Ερέτρια αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν τη φρικτή είδηση για το παιδί τους.

Το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύματα από σφαίρα. Το αυτοκίνητό του ήταν παρκαρισμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα και τον 30χρονο βρήκε νεκρό διερχόμενος πολίτης, ο οποίος και ενημέρωσε τις Αρχές γύρω στις 21:15. Εντός του οχήματος βρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο, τύπου glock.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ