Ρέθυμνο: Στον ανακριτή ο 67χρονος

Ρέθυμνο: Στον ανακριτή ο 67χρονος

 

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου θα βρεθεί το μεσημέρι ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση του 10χρονου κοριτσιού, υπόθεση που συγκλονίζει την κλειστή κοινωνία της πόλης του Ρεθύμνου.

Η καταγγελία αποπλάνησης του ανήλικου κοριτσιού αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με πρωταγωνιστή τον 67χρονο που δε δίστασε να παρασύρει ένα μικρό κοριτσάκι στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την προανάκριση, ο ηλικιωμένος αρνείται κάθε κατηγορία ασέλγειας σε βάρος της 10χρονης, παραδέχεται ωστόσο ότι το παιδί πήγε στο σπίτι του το μεσημέρι της Τρίτης. Η μαρτυρία πάντως της μικρής συγκλονίζει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 67χρονος άνδρας κατάφερε να παρασύρει το παιδί στο σπίτι του και εκεί ασέλγησε σε βάρος του. Το παιδί κατάφερε να του ξεφύγει και έντρομο επέστρεψε στους γονείς του περιγράφοντας τι πέρασε στα χέρια του 67χρονου.

Οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό και ο 67χρονος συνελήφθη. Το περιστατικό έρχεται να ξυπνήσει μνήμες από την πολύκροτη υπόθεση παιδεραστίας που συγκλόνισε το Ρέθυμνο με κατηγορούμενο τον προπονητή Νίκο Σειραγάκη και θύματα περισσότερους από 50 νεαρούς η εκδίκαση της οποίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το διάστημα.

 

Πηγή: prismanews.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ