11χρονος εγκλωβίστηκε μέσα σε σιδερένιο κιβώτιο στη θάλασσα – Τι λέει ο σωτήρας του – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα 11χρονο αγοράκι κινδύνευσε να πνιγεί χθες το πρωί, στην Αλόννησο όταν, καθώς έπαιζε στο λιμάνι, εγκλωβίστηκε σε κλωβό μεταφοράς δεμάτων, ο οποίος υπό άγνωστες συνθήκες μετακινήθηκε και έπεσε μέσα στη θάλασσα.

Το αγόρι σώθηκε ευτυχώς, χάρη στον αντιδήμαρχο του νησιού, κ. Άγγελο Αργυρίου, ο οποίος ενήργησε με ψυχραιμία και γενναιότητα, σώζοντάς το από βέβαιο πνιγμό.

“Ήταν νομίζω 90% θέμα τύχης. Έτυχε να βρίσκομαι στο σημείο κοντά. Είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού σε μια καφετέρια. Μόλις κάτσαμε ακούσαμε ουρλιαχτά, μία γυναίκα καλούσε σε βοήθεια. Τρέξαμε προς το σημείο και φτάνοντας κοίταξα στον βυθό, είδα τον κλωβό στον πυθμένα, δεν είδα βέβαια το παιδί, δεν το ξεχώριζα μέσα στο κλουβί. Μία κυρία δίπλα μου αμέσως ούρλιαξε ότι υπάρχει μέσα ένα παιδί παγιδευμένο και αμέσως έβγαλα τα παπούτσια μου και βούτηξα στη θάλασσα. Έφτασα στον πυθμένα και για καλή μας τύχη έφτασα στο σωστό σημείο, βρήκα ένα άνοιγμα, έπιασα το παιδί και το έβγαλα στην επιφάνεια”, ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο από το “Ε”:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ