Βρέθηκε χαρτονόμισμα από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου

Βρέθηκε χαρτονόμισμα από τα λύτρα της απαγωγής Παναγόπουλου

 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

 

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όταν από υποκατάστημα τράπεζας στη Μαλεσίνα ενημερώθηκαν ότι εντοπίστηκε χαρτονόμισμα από τα λύτρα της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον  Ιανουαρίου 2009 στο Καβούρι.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε χαρτονόμισμα των 200 ευρώ το οποίο είναι προσημειωμένο μέρος των λύτρων που είχαν δοθεί και άγγιζαν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Αμέσως στο σημείο έφτασαν άνδρες της αστυνομίας που είχαν συνομιλία με τον έμπορο που κατέθεσε τα λεφτά στην τράπεζα. Άμεσα διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του συγκεκριμένου ατόμου με την απαγωγή όμως το προσημειωμένο χαρτονόμισμα κατασχέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν ασύλληπτα άτομα που εμπλέκονται με την απαγωγή και έχουν βρει καταφύγιο στην ευρύτερη περιοχή, αν και το συγκεκριμένο σενάριο δεν είναι το επικρατέστερο για την αστυνομία που θεωρεί ότι είναι τυχαίο γεγονός.

Μέχρι σήμερα στη Δικαιοσύνη έχουν οδηγηθεί 20 άτομα από τους οποίους ένοχοι έχουν κριθεί οι 18. Παρά την πολύμηνη ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε κανένα στοιχείο για το πού βρίσκονται τα χρήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ