Ζόραν Ζάεφ: Στηρίζω την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας

Ήταν την περασμένη Παρασκευή που ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ δεσμευόταν ότι θα επιλυθεί το ζήτημα με τις φανέλες της εθνικής της Βόρειας Μακεδονίας καθώς αυτές έφεραν σήμα με τα αρχικά FFM (σσ. τα αρχικά των λέξεων- Football Federation of Macedonia).

“Όλη η Ευρώπη γνωρίζει ότι η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου εκπροσωπεί τη Βόρεια Μακεδονία στο Πρωτάθλημα” είχε πει μεταξύ άλλων ο Ζάεφ στην ΕΡΤ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ και είχε προσθέσει πως “έχουμε ήδη θέσει αυτό το θέμα στην Ομοσπονδία και θα επιλυθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών και των κανόνων και παραδόσεων της UEFA”.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά φρόντισε να προχωρήσει ο ίδιος σε μία προκλητική ανάρτηση κάνοντας λόγο για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας. Από το Άμστερνταμ όπου βρίσκεται με πρόσκληση του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε για να παρακολουθήσει τον αγώνα της χώρας του εναντίον της Ολλανδίας, ο Ζόραν Ζάεφ έγραψε σε ανάρτησή του: “Σήμερα από το γήπεδο στο Άμστερνταμ, προσφέρω τη στήριξή μου στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Μακεδονίας. Ευχαριστώ στον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε για την πρόσκληση να δούμε τον αγώνα μαζί” έγραψε μεταξύ άλλων.

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και στο facebook

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ