Ζώης: Μου ζήτησαν να μείνω σπίτι μου…

Ζώης: Μου ζήτησαν να μείνω σπίτι μου…

«Εμένα μου ζήτησαν να καθίσω σπίτι μου για να διευκολύνω την επιστροφή μου στη ΝΔ», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Νέα Μέρα, Χρήστος Ζώης.

Ο κ. Ζώης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Larissanet.gr, τόνισε ότι «εμένα μου ζήτησαν να καθίσω σπίτι μου για να διευκολύνω την επιστροφή μου στη ΝΔ. Δεν το έκανα. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να βγει η χώρα από την κρίση.»

«O καθένας θα ταχθεί εκεί που θα τον εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός. Εμείς έχουμε ξεκάθαρα αντίθετες απόψεις με τον Αντώνη Σαμαρά, για όλο το πλαίσιο της πολιτικής που ασκεί. Ο Αντώνης Σαμαράς βλέπει την κυβέρνηση του μόνο στο πλαίσιο ενός μνημονίου. Το πλαίσιο της δικής μας πολιτικής δεν μπορεί να υλοποιηθεί εντός ενός μνημονίου. Γιατί πάρα πολύ απλά άλλες είναι οι προτεραιότητες αυτών που ορίζουν τις θέσεις τους εντός των μνημονίων και άλλες οι δικές μας προτεραιότητες και ανάγκες. Αυτή λοιπόν είναι μια κεφαλαιώδης διαφορά», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Νέας Μέρας.

Σε ότι αφορά το μνημόνιο και τις θέσεις του κόμματος, ο κ. Ζώης σχολίασε: «Θεωρώ πως αυτό το δίπολο, μνημόνιο – αντιμνημόνιο, εξακολουθεί να διχάζει το εκλογικό σώμα υπό την έννοια πως οι Έλληνες βλέπουν τον εαυτό τους να τοποθετείται πολιτικά στο ένα ή το άλλο στρατόπεδο. Ένα 80% των Ελλήνων θεωρούν τους εαυτούς τους «αντιμνημονιακούς» και ένα 20% «μνημονιακούς». Εμείς είναι προφανές πως ανήκουμε σε εκείνους τους Έλληνες που τάσσονται στην πρώτη κατηγορία, που βλέπουν δηλαδή τα μνημόνια ως κατάρα και όχι ως σωτηρία για τη χώρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ