Συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστο Ράμμο, αναμένεται να έχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου την Τετάρτη (25/9).
Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σκοπεύει να θέσει στον κ. Ράμμο θέματα Διαφάνειας και Δημοκρατίας και να ενημερωθεί για ζητήματα της αρμοδιότητάς του.
Συγκεκριμένα, η Πλεύση Ελευθερίας αναφέρει:
«Μια θεσμική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) κ. Χρήστο Ράμμο θα πραγματοποιήσει η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 2.30μμ, στην έδρα της Αρχής (Ιερού Λόχου, Μαρούσι).
Έχοντας δεσμευτεί να εργαστεί με κάθε τρόπο ώστε να φωτιστεί πλήρως το Σκάνδαλο των Υποκλοπών και να μην μείνουν ατιμώρητες οι παραβιάσεις των αρχών του Κράτους Δικαίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόκειται να θέσει στον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ θέματα Διαφάνειας και Δημοκρατίας και να ενημερωθεί για ζητήματα της αρμοδιότητάς του.
Υπενθυμίζεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας αντιτάχθηκαν μαχητικά πριν από 1 έτος στην αιφνιδιαστική αλλαγή της σύνθεσης της ΑΔΑΕ, την παραμονή της συνεδρίασης της Αρχής για το πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις, ενώ επίσης εδώ και 1 έτος η Ζωή και η Πλεύση Ελευθερίας ζητούν να προσκληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΑΔΑΕ, κάτι που αρνείται η Κυβερνητική Πλειοψηφία της ΝΔ».