Ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τη συμφωνία, λέει ο Παππάς – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ο Νίκος Παππάς μιλώντας για τη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή στο thepressproject.gr.

«Μπορεί να υπάρχουν φωνές που δυσπιστούν. Εντάξει. Όμως επειδή όλοι γνωριζόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί από εμάς έχουμε κυβερνητική ευθύνη, και κρινόμαστε όχι από αυτά που θα πούμε εδώ, εκεί, σε ένα κομματικό όργανο ή σε ένα παράθυρο της τηλεόρασης από την τελική απόφαση.

Και η συμφωνία η οποία θα έρθει στη Βουλή θα έχει την υπογραφή μας, την ψήφο μας ή την άρνηση της ψήφου μας. Εκεί λοιπόν νομίζω ότι άπαξ άπαντες θα κριθούμε και θα τεθούμε ενώπιον των δικών μας ευθυνών», είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Παράλληλα, διεμήνυσε ότι για την ψήφιση της συμφωνίας από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

«Προφανέστατα (θα τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας). Μην το συζητάτε. Εδώ έχει βγει μια κυβέρνηση με συγκεκριμένη εντολή και αυτή η εντολή θα πρέπει να κατακτήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εδώ. Τώρα εδώ να μην αστειευόμαστε. Δεν είναι ούτε κάποιο δευτερεύον νομοσχέδιο ούτε και ρύθμιση στην οποία, εντάξει μπορεί να έχουμε μια ανοχή για το τι στάση θα κρατήσουμε κλπ».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Youtube-χρήστης: ThePressProject

Διαβάστε επίσης:

Φίλης: Επιδιώκουμε συμφωνία αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα – ΒΙΝΤΕΟ

Πανούσης: Αντιεξουσιαστές και συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να με διώξουν

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.