Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Η κυβέρνηση σε όσες κρίσεις καλείται να διαχειριστεί περνά κάτω από τον πήχυ

“Είμαι ανήσυχος, δεν βλέπω σχέδιο και θεωρώ ότι η κυβέρνηση σε όσες κρίσεις καλείται να διαχειριστεί περνά κάτω από τον πήχυ, που η ίδια βάζει. Πηγαίνουμε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη και οικονομικά, σκοτεινή θα έλεγα, αλλά και υγειονομικά βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά” είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτό το επικοινωνιακό παιχνιδάκι του κ. Πέτσα και του κ. Μητσοτάκη πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Να έρθουν στο φως τα πρακτικά της επιτροπής, να τα γνωρίζουμε, για να μπορέσουμε και εμείς να βοηθήσουμε” πρόσθεσε.

“Είναι θεμιτό και αυτονόητο να υπάρχουν διαφορετικές επιστημονικές προσεγγίσεις, αυτό που δεν ξέρουμε και θα έπρεπε να το γνωρίζουμε είναι ποιες αποφάσεις, τις οποίες δεν λαμβάνουν οι επιστήμονες, αλλά τις παίρνει η κυβέρνηση στη βάση των επιστημονικών υποδείξεων, της συζήτησης και του προβληματισμού που υπάρχει στην επιστημονική κοινότητα και ποιες έχουν χαρακτήρα πολιτικής απόφασης, που μπορεί να σταθμίζει κι άλλα πράγματα όπως το κομματικό ή πολιτικό κόστος ή άλλες διεργασίες” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ