Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Η δική μας κυβέρνηση δεν έραψε κοστούμι συριζαϊκό για τον εκλογικό νόμο

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε απολιγνιτοποίηση, ο κ. Μητσοτάκης έκανε αεριοποίηση».

«Πρέπει να διαχωρίσουμε την πολιτική τοποθέτηση από την πολιτική ειρωνεία. Η δική μας κυβέρνηση δεν έραψε κοστούμι συριζαϊκό για τον εκλογικό νόμο στο γραφείο του υπουργείου Εσωτερικών, διότι το συμφέρον το αντικειμενικό των μεγάλων κομμάτων είναι ένας εκλογικός νόμος που να δίνει τεράστιο μπόνους στο πρώτο ή στο δεύτερο κόμμα» σχολίασε.

«Η μεγάλη διαφορά τότε με τώρα είναι ότι τότε ο εκλογικός νόμος εφαρμοζόταν από την πρώτη φορά, τώρα εφαρμόζεται από την δεύτερη. Άρα το πρώτο και το δεύτερο κόμμα αντικειμενικά τα συμφέρει ένα τεράστιο μπόνους» πρόσθεσε.

«Ο κυνισμός και ο τυχοδιωκτισμός είναι να σε ρωτάνε αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και να απαντάς καμία και ότι με αυτόν τον εκλογικό νόμο θα πάμε στις εκλογές. Αυτό είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ